Sådan kan du få et tættere forhold til din partner med sexlegetøj

posted in: Uncategorized | 0

ANNONCE

Når du er i et forhold, er det altid en god idé at sørge for at holde gnisten ved liges, så I kan sætte pris på hinanden og virkelig nyde hinanden. I en hverdag, hvor der bruges meget tid på arbejde og på alle mulige praktiske ting, er det vigtigt at finde tid til hinanden.

Der er ikke noget bedre end at komme tæt på hinanden ved at have god, fræk og intim sex, hvor I virkelig prøvet nogle ting af med hinanden og får stillet jeres lyster. Når du er i forhold, er det nemmere at tale åbent om sex og på den måde turde at prøve nogle ting af sammen, fordi I netop stoler på hinanden.

Prøv grænser af med sexlegetøj

Sex med den samme partner kan godt blive ensformigt, hvis man ikke sørger for at prøve nogle ting af sammen og virkelig prøve at være opfindsom med måder, hvorpå I kan få tilfredsstillelse på. For mange par kan det være rigtig frækt og godt at introducere nogle forskellige former for sexlegetøj til jeres aftener sammen.

Hos Sexshop kan I finde en masse forskellige former for sexlegetøj, og det er en rigtig god idé at kigge her for at opdage nye former for sexlegetøj og finde inspiration til alt det, I kan prøve af sammen.

For mange par giver det mening at starte stille ud med noget forskelligt legetøj, der ikke virker så overvældende. Det kan blandt andet gælde for håndjern, hvor den ene part bliver spændt fast, mens den anden tilfredsstiller. Det kan være noget, mange par ville kunne finde meget frækt og anderledes at skulle prøve sammen.

Sådan kommer I i gang med at prøve nye ting af sammen


Det er altid det vigtigste, at I kan kommunikere, når det kommer til jeres forskellige sexdrømme og lyster. Her er det især vigtigt at være åben over for hinanden, så det også bliver nemmere at åbne op og finde ud af, hvad I hver især bliver tændt af, og hvordan I kan finde nogle forskellige ting, I gerne begge to vil prøve.

Når du gør det på den måde, kan der være plads til jer begge. Det er også vigtigt, at I accepterer hinandens grænser og sørger for ikke at presse hinanden ud i noget, den anden ikke ønsker.

Til gengæld kan det være meget givende for jer at eksperimentere, så I sammen bliver klogere på jeres grænser og lyster, og hvor I begge to kan foreslå nye og sjove ting, I kan prøve sammen. På den måde kan jeres forhold vokse sig til nye højder, og I lærer meget mere om jer selv og den anden person.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.