3 e-bøger du bør eje!

posted in: Livsstil, Motion, Tidens Tendenser | 0

Det er ikke længere kun på biblioteket eller i boghandlen at du finder gode bøger med inspiration til løb, læring og leg. I dag finder du også utallige e-bøger på nettet, som du enten kan downloade gratis eller købe for en lille sum og derefter hente direkte ned på din computer eller iPad. Vi har her samlet en række spændende e-bøger, som måske kunne være interessant for dig at læse.

WordPress Manual – Lær at lave en hjemmeside

Har du nogenside lavet din egen hjemmeside? Det at lave hjemmesider er faktisk blevet utrolig let takket være en system kaldet WordPress. WordPress kan installeres på et webhotel og derfra kan man faktisk helt uden at programmere og arbejde med kode, lave sin egen hjemmeside fra bunden. WordPress er gratis og nemt at komme i gang med. I Danmark findes der er e-bog om WordPress, som lærer dig at lave en WordPress hjemmeside eller webshop fra bunden. Du kan læse mere om den her. WordPress Manual. Vi har selv brugt manualen til at lave og vedligeholde runyourlife.dk og den kan varmt anbefales.

 

Motion i naturen

Nu er vi jo en motions blog, og derfor kan vi ikke komme udenom en god e-bog om motion. Der findes rigtig mange e-bøger om forskellige motionsformer og gode råd hertil, men denne her synes vi alligevel var lidt anderledes end de andre. Den handler om, hvordan du kan dyrke motion i naturen, og den kan være et frisk indspark, hvis du er gået død i de traditionelle løbeture i skoven. Læs mere om e-bogen her.

 

Lækre morgenmadsopskrifter

Er du træt af at spise havregryn med rosiner og sukker til morgenmad? Hvad med at pifte din morgenmad lidt op med en e-bog med mere en 80 lækre morgenmadsopskrifter. Forfatteren bag bogen skriver selv:

Jeg har en mission – en rigtig vigtig mission, og det handler naturligvis om morgenmad. Jeg har netop udgivet min første e-bog, som er en inspirationsbog til morgenmåltidet.

Du kan læse mere om e-bogen og her.

 

Kender du andre e-bøger eller manualer, som du synes vores læsere burde kende til/købe, så skal du være mere end velkommen til at skive om dem i kommentarsporet nedenfor.

God læselyst!

 

 

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.