3 mobilselskaber der giver dig musik til løbeturen

posted in: Tidens Tendenser | 0

De fleste af os er rigtig glade for lidt musik i ørene, når vi begiver os ud på en anstrengende løbetur. Musik kan både hjælpe med at holde rytmen og et højt tempo, men det kan også hjælpe til at glemme at man er træt, så man løber længere og dermed forbrændere mere.

Rigtig mange bruger Spotify, når de løber, men da dette koster penge skal man typisk forstyres af reklamer og andet, som ødelægger ens løberytme. For mange er besværet med gratisudgaven dog helt unødvendig, da der ofte er inkluderet en musik-tjeneste til det mobilabonnement man nu har – de fleste ved det bare ikke!

I denne artikel giver vi dig 3 mobilselskaber, som tilbyder en musiktjeneste sammen med deres mobilabonnement.

Denne artikel er bragt i samarbejde med musimi.dk, som er eksperter indenfor mobiltelefoni og hvordan du finder det bedste internet til prisen.

CBB

Hos CBB får du mobilabbonnementer inkulderet musiktjeneste TIDAL. TIDAL er en tjeneste startet af selveste DR.Dre og den giver dig adgang til uforstyrret streaming af mere end 42 millioner musiknumre.

Telia

Hos Telia får du mulighed for at få Spotify Premium med dit abonnement. Tjek din egen aftale med Telia for at finde du af om det er inkluderet hos dig eller skift til Telia og husk at tilvælge Spotify.

Telmore Musik

Med abonnementet Telmore Musik får du udover en masse tale og data også adgang til Telmore´s musik arkiv. Dette betyder, at du kan lytte til tusindvis af sange uden at det skal koste dig ekstra.

Har du en udbyder som du mener mangler på listen og som også tilbyder en musiktjeneste i et af deres abonnementer, så skal du være velkommen til at skrive til os via kommentarsporet herunder.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.