5 råd til løbetræning på ferien

posted in: Livsstil, Motion | 0

Noget af det sværeste at opretholde i ferien – tiden, hvor afslapning er den allerhøjeste prioritet – er at holde et højt aktivitetsniveau. Det er lidt mere besværligt at nappe en løbetur på ferien, da du sikkert har en masse andre at tage hensyn til. Afslapning ved poolen, rundtur på museum, hygge med familien eller noget helt fjerde.

 

Det er sværere, men absolut ikke umuligt at planlægge en aktiv løbetræning samtidig. Problemet er nærmere at udfordre dig selv, så din motivation stadigvæk er høj, selvom du er på ferie.

 

Tag en løbetur for at udforske området

 

I stedet for at udforske området i et køretøj eller en guidet tour, kan det være en rigtig god idé at slå to fluer med ét smæk. Løb en tur gennem de lokale gader og mindre trafikeret områder, så du virkelig kan få en helhedsoplevelse af den lokale kultur.

 

Få de gode løberuter fra de lokale

 

Hvis du er på ferie et populært sted, kan du med garanti finde en masse gode løberuter på Endomonodo app’en. Men det rigtige guld finder du ved at spørge de lokale. Spørg enten dit hotelpersonale eller en lokal borger i området. De kan med garanti give dig nogle rigtig gode løberuter og tips til løb i omegnen.

 

Mix dit løb

 

Ligesom du også bør gøre, når du løbetræner herhjemme, anbefaler vi, at du blander din løbetræning, så du ikke kører træt i det. Dette kan du gøre ved at blande almindelig løb, tempoløb og interval ind i din træning.

 

Udnyt terrænet

 

Du kender helt sikkert til, at alle andre landskaber bare er meget mere optimal til mere spændende løb, end vores kedelige bakker i Danmark. For at finde sjove trail og off-roadruter, kan du gå på Endomonodo og søge på nærliggende mountainbike ruter. Disse ruter er en garanti for, at du får en mere spændende løbetræning.

 

Løb tidligt på dagen

 

For at sikre, at du naturligvis har så meget tid som muligt med din rejsende, bør du stå tidligt op og trække i løbetøjet, så du kan være tilstede, når I laver fællesaktiviteter. Selvom træningen er vigtig, er der naturligvis stadig åbenlyse prioriteringer.  

 

Ligesom det er meget simpelt at løbe en tur herhjemme i Danmark, er det omtrent lige så simpelt at gøre det i et andet land. Så sørg for at smide et par løbesko og noget let løbetøj med i kufferten, når du skal afsted på ferie.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.