Hvis du kan ændre din krop, kan du også ændre dit liv

posted in: Livsstil, Tidens Tendenser | 0

Træning er meget mere end bare at løbe eller løfte nogle vægte op fra jorden. Det er vejen til et bedre liv, mere frihed og større selvtillid. Det handler ikke kun om, vi gerne vil se ud på en speciel måde, men om vi gerne vil gøre os klar til livet.

Hvis du nogensinde har tvivlet på dig selv, ikke følt du var god nok eller ikke har turde at gøre noget, så kan træning hjælpe dig.

super hero

Vores liv er alt for let i dag

For bare nogle hundrede år siden skulle vores forfædre arbejde hårdt for at overleve. I dag er det enormt let at overleve, og det sværeste valg er, hvilken type mad vi har lyst til at spise.

Det er dejligt at ikke at skulle kæmpe for at overleve, men det gør også, at vi ikke lære, hvor vigtigt hårdt arbejde er.

Det har negative effekter på vores karriere, forhold og liv. Alle de områder kræver hårdt arbejde, hvis du gerne vil have succes, og derfor er det vigtigt at du lære, hvor vigtigt hårdt arbejde er et andet sted fra.

Du lærer at hårdt arbejde kan betale sig ved træning

En af de mest fantastiske ting ved træning er den psykologiske effekt, som træning har på os. Det er ikke sjovt at skulle stå op kl. 6 om morgenen for at tage løbeskoene på, men hvis du gør det, lærer du også dig selv at tage det rigtige valg i andre situationer.

Du ændre dit billede af dig selv fra en person der tager det lette valg til en person, som tager det rigtige valg. Den eneste måde at skabe det billede af dig selv er ved at træne, og træffe de rigtige beslutninger igen og igen

Træning giver dig motivation

Langt de fleste tror, de skal være motiverede for at starte med at træne. Det er helt forkert. Motivation er noget der kommer ved, at du træner utallige timer, når du ikke har lyst, for derefter at se din krop forandre sig.

Du lærer dig selv en af de vigtigste lektioner i livet:

De bedste resultater i livet er nogle vi først ser efter, vi har arbejdet hårdt i lang tid. Det viser et studie lavet af Stanford, som senere er blevet kendt som ”skumfidus eksperimentet”.

Studiet gik ud på, at en gruppe børn kunne vælge imellem at få en skumfidus nu eller vente 15 minutter på at få to.

skumfidus eksperimentet viste at de børn, der ventede de 15 minutter og valgte at udsætte belønningen fik mere succes senere i livet.

Når du lære dig selv at rigtige resultater tager tid at opnå, så træner du dig selv til at udsætte belønningen i livet, hvilket giver dig mere succes i livet.

Du lære at tænke som en hacker

Selvom du gerne vil træne dig selv til at udsætte belønningen, så skal du gøre alt du kan for at fremskynde processen. Hvis dit mål er at tabe dig, så kan du læse og kosttilskud som resveratrol, som kan hjælpe dig til at opnå dine resultater hurtigere.

En hacker kigger på et system og prøver at finde en genvej, hvilket er den samme tilgang du lære dig selv, når du træner for at opnå et mål. Du skal hele tiden kigge efter, hvordan du smartest kan opnå dit mål.

Det er den samme tilgang, som mange entreprenører bruger til at løse problemer, når de skal starte en ny virksomhed. Hvis problemet er, de gerne vil finde de billigste flypriser, så udvikler de en måde, som gør de kan finde frem til de bedste priser på den letteste måde. Når du lærer den samme tankegang, så vil du se helt anderledes på problemer i livet.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.