Få mere ud af din træning med et pulsur

posted in: Motion, Tidens Tendenser | 0

Kunne du godt tænke dig at få lidt mere ud af din træning, så kan det være en rigtig god ide at købe et pulsur. For med et pulsur bliver det nemt for dig at holde øje med din puls under træning, og på den måde kan du holde øje med, om du giver den nok gas, eller om du skal til at oppe dig lidt. Testmagasinet har lavet en god test af pulsure du kan læse her.

Opnå en højere og mere konstant fedtforbrænding

Ved at bruge et pulsur kan du nemt sørge for at holde dig i den passende zone for dig og din krop. Hvis du gerne vil forbrænde så meget fedt som muligt, så er det faktisk bedre at ligge stabilt på en puls over længere tid, end det er at køre sig selv død, hvis du er oppe på over 90% af din maksimale puls. Med et pulsur er det muligt at holde øje med din egen træning og på den måde sørge for, at du hele tiden træner med den mest optimale puls for dit vedkommende.

Gør det sjovere at træne

På den måde kan det blive sjovere at træne, da du herved kan få et langt bedre resultat, hvilket jo gør det ekstra sjovere at hoppe i  løbeskoene, da du kan se, du får noget ud af det. Du kan også bruge dit nye pulsur til at udfordre dig selv lidt, for at se om du nu også kan holde dig i den mest optimale zone i lang tid. Det kan jo være, du har det med at bruge lidt for lidt energi, når du er ude og løbe alene, og derfor kan det være fedt at have et pulsur med sig, så man er sikker på, man ikke spilder tiden.

Undgå at træne for sløvt

Når man endelig har fået taget sig sammen til at træne, så ville det jo ikke være fedt at give den for lidt gas, da man i så fald bare spilder sin tid. Med et pulsur kan du nemt holde øje med, om du træner for sløvt eller for hårdt. Selvom det kan lyde godt at træne hårdt, så får du faktisk ikke noget ud af at presse dig selv alt for hårdt. Det eneste, der sker, er, at du går død for hårdt. Så ved at få et pulsur kan du undgå både at træne for hårdt og for blødt.

Få et bip hver eneste gang du træner for hårdt eller for sløvt

En af de måder, sådan et ur kan hjælpe dig med at holde øje med pulsen, når du er ude og træne, er ved at give dig et bip, hver eneste gang du bevæger dig mod en for lav eller for høj puls. På den måde skal du ikke rende og holde øje med uret hele tiden, hvilket jo ej heller ville være optimalt. På langt de fleste modeller får du simpelthen automatisk et bip, hvis du skal sætte farten enten den ene eller anden vej.

Find dit nye pulsur på nettet

Har du lyst til at købe dig et nyt pulsur, så din træning kan blive sjovere og mere givende, kan det være en rigtig god ide at købe det på nettet. Her kan du i hvert fald nemt finde frem til gode tilbud og rabatter, og du kan også nemmere få adgang til et langt større udvalg, end hvis du skal ned i en fysisk sportsforretning og kigge. Der har de måske kun en brøkdel på hylderne i forhold til det udvalg, du kan finde på nettet. Så shop dit nye pulsur online, hvis du vil have den bedste pris.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.