Hvad er fremtiden inden for bredbånd?

posted in: Tidens Tendenser | 0

Af Joan,

Det teknologiske udvikling går kun stærkere og stærkere, og det er nogle gange sjovt at forestille sig, hvordan fremtiden måske kommer til at se ud. Det vil jeg gøre i denne artikel, hvor jeg vil komme med mit bud på, hvordan vores adgang til internettet bliver i fremtiden.

Først og fremmeste er jeg ret sikker på, at bredbånd i fremtiden vil blive billigt, meget billigt, ja faktisk så tror jeg det vil blive gratis. Nogle virksomheder er faktisk begyndt at spekulere i at tilbyde gratis internet til hele landsdele, med den begrundelse, at der skal være adgang til internet for alle.  Dette lyder selvfølgelig meget nobelt, men mon ikke der er en monetær tilgangesvinkel også. En af disse virksomheder er Facebook, som i længere tid har leget med tanken om at gøre internettet frit for alle. Du kan læse mere om dette i denne artikel fra the Daily Telegraph. Selvom internet ikke er helt gratis endnu, så findes der efterhånden nogle virkeligt billige bredbåndsløsninger på markedet, og tendensen er uden tvivl at vi vil få flere og flere Mbit for det samme antal penge. Dette kan du også læse mere om i denne artikel om det billigste bredbånd lige pt.

Men dette er selvfølgelig længere ude i fremtiden. Lige her og nu, så synes jeg det er spændende med den udvikling der sker på mobil-bredbånd fronten. Her kommer udbydere som Oister nu på markedet, med trådløse 4G routere, som blot skal have strøm for at give dig internet i hele huset. Det kan så diskuteres, hvor godt det net du får med disse routere er, da det afhænger meget af hvor godt signalet er og hvor i landet du befinder dig. Men det vil helt sikkert blive den vej vi vil gå i fremtiden, altså trådløse routere, der kører på 4G eller for den sags skyld 5G netværket i stedet for det traditionelle fibernet/bredbånd/telefonforbindelse.

Har du selv en holdning til, hvordan vores internet-adgang vil se ud i fremtiden, så smid gerne en kommentar til mit indlæg nedenfor!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.