Kvalitetshåndklæder – hvad skal du vælge, og hvor finder du dem på nettet?

posted in: Livsstil, Tidens Tendenser | 0

Af Birgitte S

Leder du efter kvalitetshåndklæder, så skulle du prøve dem fra RIC (Rikke Inter Collection).

RIC Tekstilerne udemærker sig ved, at de er stykfarvet, vasket to gange ved henholdsvis 92 og 60 grader og til sidst tørretumblet. Tekstilerne forandrer sig ikke, krymper ikke og er derfor lige klar til brug.

I RICs kollektion findes bl.a. badelagener, standard håndklæder, badehåndklæder, vaskeklude, hårturbaner og bademåtter.

Bademåtterne er tykke og har en rigtig god sugeevne. Bademåtten er også særdeles velgenet til puslepuden, den passer perfekt i målene. Hårturbanerne anvendes, når håret skal tørres efter bad.  I modsætning til et håndklæde, er turbanen meget nem at tage på, og en lille strop gør, at den sidder godt fast på hovedet. Hårturbanen er også ideel, når du lægger make-up, når du bruger ansigtsmaske og i spa. Turbanen er i tykt frotté, der tørrer håret meget hurtigt.

Tekstilerne er farvet i Danmark, og baseret på kærlighed til farver, form og stof. RIC er en familiedrevet virksomhed i Glostrup. Gennem tre årtier har virksomheden sat en ære i at producere tekstiler i allerbedste kvalitet og i et væld af forskellige farver. RIC bruger kun de bedste materialer og sørger for omhyggelig farvning af tekstilerne, så farverne holder vask efter vask. RIC overholder de strengeste danske standarder for farverivirksomhed.

Tekstiler fra RIC kan købes på nettet hos f.eks. Purestyle.dk. PureStyle har valgt, at sælge håndklæderne uden bort, og du undgår derfor, at borten trækker sig sammen efter tørretumbling.Purestyle.dk fører 6 afdæmpede pastelfarver, men hvis du kunne tænke dig en anden farve, så kan du bare skrive til PureStyle, så skal de nok bestille den valgte farve hjem.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.