Løbesko fra Asics og løbetøj fra Craft – et godt match

posted in: Motion | 0

En løbetur kræver ikke en masse fancy udstyr, egentlig kun et par sko der er lavet til aktiviteten. Jo tættere vi kommer på vinteren, jo koldere det bliver udenfor, og jo sværere kan det være for nogle at opretholde motivation og gejst til løb. Dette kan godt udstyr dog hjælpe, en smule, på.

Craft løbetøj – svensk kvalitet

Det svenske sportsmærke Craft tilbyder bl.a. løbetøj, som er designet til løbeture i efteråret og vinteren. De har både forede tights og jakker med god pasform, som er designede til at passe løbebevægelsen. At mærket er svensk gør at tøjet er specialiseret til vinterkulde og blæst og står bl.a. for god skandinavisk kvalitet.

 

Tøjet fra Craft kommer i mange forskellige farver og kombinationer noget som kan være en fordel når man begiver sig ud på vejene i mørke, hvad enten det er tidlige efterårsmorgener eller sene aftener. Craft har derudover også en tshirt- og jakkevariant i neongul, som kan anvendes som løbevest til at lyse op som refleks og dermed øge sikkerheden på løbeturen.

Løbesko til enhver smag

Hvis man er interesseret i at kombinere Craft løbetøjet optimalt, kan man vælge f.eks. løbesko fra Asics. Det japanske mærke laver sko med de velkendte striber på siden og skoene lever i høj grad op til den japanske finesse, noget der gør at skoene har en høj kvalitet.

 

Rent visuelt er løbeskoene fra Asics et perfekt match med tøjet fra Craft – de udbydes i et væld af farver. De har blandt andre både klassiske farver og kombinationer i farverne blå og hvid, sølv og hvid og sort, men findes også i forskellige nuancer af pastelfarver.

Nimbus – som at løbe på en sky

En model som man også med fordel kan vælge er Asics Nimbus, som med sit navn giver visse associationer til en såkaldt Nimbus-skyformationen – altså at man med Nimbus modellen føler, at man løber på en sky. Nimbusmodellen egner sig til alle slags løbere, da de har en høj sål, der kan være med til at beskytte knæ og led under løbeturen.

Nimbus modellen har en form for skelet uden på det stoflag som skoen er lavet af, og skelettet er med til at holde foden stabilt på plads.

Alt i alt er Asics Nimbus en model til de fleste løbere, der løber såvel langt som kort og kombineret med løbetøjet fra Craft vil man til og med være med på løbetøjsmoden.

Tips til løbetur i vintervejr

Det kan være en god idé at planlægge sin løbetur nøje, før man begiver sig ud på vintervejene. Magasinet iForm har skrevet 10 tips til, hvad man kan gøre for at optimere sin løbetur og for at forberede sig på uforudsete hændelser, når frosten tager til.

Du kan læse tipsene her.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.