Motion giver overskud på arbejdet

posted in: Livsstil, Motion | 0

Sidder du meget ned på dit arbejde? Motion i hverdagen kan give dig mere energi og overskud, og samtidig afhjælpe kommende problemer med ryg, skuldre eller arme. Motion kan være alt fra styrketræning til løb og endda en lang gåtur, da det bare handler om at få rørt sig, men også gerne få pulsen lidt højere op nogle gange om ugen.

Motion skal ikke være kedeligt, og hvis du ikke kan lide at løbe, så find noget som du kan lide. Det er ikke godt at se det som noget der bare skal overstås, så find en motionsform som du synes er sjov, og få eventuelt andre med på den – det er altid sjovere at træne sammen. Træningen vil nemlig give dig mere overskud i hverdagen og på arbejdet.

For at slå to fluer med ét smæk kunne man f.eks. vælge at tage cyklen til arbejde, løbe hjem fra arbejde eller gå en rask tur i din formiddags- eller frokostpause. Det handler meget om hvordan man prioriterer og planlægger sin tid, og hvis du virkelig gerne vil  implementere motion i din hverdag, så vil det også ske. Din krop vil takke dig med mere overskud, energi, bedre koncentrationsevne og energi.

Ikke nok med at du vil få det bedre psykisk, så vi du også være meget motiveret til at blive den bedste udgave af dig selv. Motion hjælper også hjernen og kroppen til bedre at håndtere eventuel stress, og det vigtigt for mennesker der er i arbejdsmiljøer, hvor trykket er højt.

Flid og hårdt arbejde giver større jobsikkerhed

Hvis du har en aktiv livsstil ved siden af dit arbejde, så er der også større chance for, at du har en sund og stærk krop i meget lang tid. Det handler om at finde et job man er glad for, og det kan tage mange mennesker tid at finde.

Mange kommer ind på arbejdsmarkedet og har måske haft 8 forskellige jobs på 5 år og har derfor en manglende sikkerhed i deres job. Ved at være loyal over for din arbejdsplads, arbejde hårdt og være pligtopfyldende, så er der også større chance for at du kan skabe en tryg karriere, og dermed være en god medarbejder, som ikke kan undværes. Noget der i sidste ende giver en større jobsikkerhed.

Men meget af det hårde arbejde bunder i en aktiv livsstil. Det er ganske enkelt nemmere at have overskud på arbejdspladsen, hvis du er i god form og så vil det ofte gøre dig mindre stresset.

Det er vigtigt med en god a-kasse

Det er ikke altid at flid og hårdt arbejde er nok for at beholde jobbet. Det er Finanskrisen det bedste eksempel på. Hos Uddannelsesguiden kan man tydeligt se hvor meget ledigheden er faldet siden, de seneste år.

Hvis du en dag skulle stå uden arbejde, er det vigtigt at være medlem af en god a-kasse. A-kasser forsikrer dig mod arbejdsløshed, ved at du betaler et fast beløb hver måned. Har du allerede en a-kasse eller overvejer du at melde dig ind i en? Du bør altid undersøge markedet grundigt, for at finde en a-kasse der opfylder dine behov, og som passer til dig og din situation. De kan nemlig hjælpe dig en del når arbejdsforhold, dagpenge og lønvilkår skal sikres.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *