Ønskelisten til løberen

posted in: Motion | 0

Julen nærmer sig langsomt og en ting vi alle kender til er den usunde livsstil vi har, stort set hele december måned. Denne usunde livsstil afspejles i vores nytårsfortsæt som typisk er ”spise sundt”, ”dyrke mere motion” og generel ”sundere livsstil”.

I januar er motivationen der, men for at få det mest optimale ud af din sunde livsstil, så kræver det som løber at have det rigtige grej, ellers bliver kilometerne alt for lange og uoverskuelige, og efter en måned er motivationen langsomt dalet.

Det skal kunne ses, måles og mærkes!

Vi har lavet en ønskeliste for løberen, med grej som helt sikkert vil få motivationen til at forblive og vokse i takt med resultaterne.

Løbesko

Det vigtigste grej er et par ordentlige løbesko der er tilpasset din løbestil. Er dine løbesko ved at være slidt eller mangler du generelt bare nogle i skabet. Så skal du ønske dig nogle nye! Gå ned i den nærmeste sportsbutik, og hvis du ikke allerede har, så få taget en løbestilsanalyse og find frem til den helt rigtige løbesko til dig. Nogle steder kan du få en gratis løbetest, som viser om du skal bruge neutral- eller pronationsløbesko, hvilket du som nybegynder bør få taget som det mindste.

Undertøj

Efteråret er trådt i kraft og inden længe kommer den kolde lange vinter. Derfor er det vigtigt med den rette beklædning for at gøre løbeturen så behagelig som mulig. Køb et tyndt sæt undertøj der kan transportere sveden væk fra kroppen så du ikke bliver kold på din løbetur.

Løbeur

Noget som helt sikkert vil være med til at motivere dig er et løbeur. Det måler din fart, distance og puls. Således kan du holde styr på hvor meget du forbedre dig, og du vil se resultater der beviser at du kommer tættere på dine mål. Et løbeur findes i forskellige prisklasser, find det ur som passer bedst til dit behov.

Hue/handsker

Noget som især er udsat for kulde er dit hoved og fingre. Ønsk dig derfor et sæt løbehandsker- og hue, for at holde den kolde vind ude. Det skal ikke være kulden der holder dig fra at komme ud at løbe. Køb hue og handsker i sved transporterende-, let-, og tyndt materiale.

Armholder til Smartphones

En anden ting som ikke kræver det store budget er en armholder til Smartphones. Den er uundværlig hvis du ligesom så mange andre godt kan lide at høre musik mens du løber for at holde motivationen køerne. I dag findes der masser af apps der ligesom løbeuret kan vise dig resultater for din løbetur, så du kan holde styr på dine forbedringer i tid, distance, kalorier og ruter.

Gavekort til sports- og gadget butikker

Hvis du ikke endnu har besluttet dig for hvilke løbesko eller hvilket løbeur du vil have, så kan du altid ønske dig et gavekort til en sports– eller gadgetbutik, og senere når du har fundet det helt rigtige indløse det. Det er vigtigt at du finder det helt rigtige, da det vil give dig den største motivation. At løbe er for formens-, helbredet- og fornøjelsens skyld!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *