Sammenlign billetpriser på fodboldkampe

posted in: Tidens Tendenser | 0

Prissammenligning er blevet udbredt i mange brancher, da det skaber overblik og gennemsigtighed for den enkelte dansker. Det gør det markant nemmere at finde de billigste udbydere og laveste priser.

Nu er det blevet muligt at sammenligne billetpriser på fodboldkampe i hele Europa. Billetkompagniet er et nyt koncept, hvor du nemt kan se flere firmaers pris på samme kamp. Grundene til at sammenligne billetpriser er mange, men i sidste ende skulle det gerne sikre dig en besparelse og at du finder den rette udbyder.

Køb billigere afsted på fodboldtur

En fodboldtur til Premier League, FC Barcelona eller Real Madrid kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Flybilletten, hotellet og fodboldbilletterne er ikke billige og derfor er der al mulig grund til at være prisbevidst.

For ved at undersøge markedet og billetpriserne, vil du opleve at de kan svinge en del. Både fra udbyder til udbyder og fra kamp til kamp. Det kan eksempelvis gøre en stor forskel om du vil se Barcelona på hjemmeside, udebane eller i Champions League.

Her kan portalen Billetkompagniet være til god hjælp. Du får et grundlæggende indtryk af prisniveauet og nemmere ved at find den rette kamp. Det bør i sidste ende bidrage til en billigere fodboldtur med vennerne eller familien.

Find billetter til dit favorithold hos Billetkompagniet her.

Det er nemt at få fodboldbilletter

Der er desværre mange mænd og fodboldentusiaster, der tror det er vanskeligt at få fodboldbilletter til de mest eftertragtede storhold i Europa. Men det behøver slet ikke være tilfældet, du skal blot købe hos andre billetforhandlere end de normale. Billetnet, Billetlugen etc. har nemlig ikke billetter til de mange fodboldhold på den internationale scene.

Her er det Viagogo, Ticket2 og Olka Express med flere, der kan hjælpe dig afsted. Og det behøver ikke være svært overhovedet. Der er ofte ledige billetter, måske endda i ugen op til kampen. Det er primært ved topkampene at du skal være ude i god tid.

Men vil du gerne afsted til London eller Madrid en forlænget weekend, bør der være god chancer for at finde ledige pladser til Emirates, Stamford Bridge eller Bernabeu stadion.

Sammenlign fly og hotel på Momondo

Det er ikke kun fodboldbilletterne du bør sammenligne. Fly og hotel vil ofte være en større del af omkostningen. Så det er mindst lige så afgørende du får afsøgt dine muligheder her.

De fleste kender Momondo og det er en rigtig god tjeneste at bruge til formålet. Siden starten i 2006 har de udviklet sig til at være den førende flysøgemaskine på nettet og endda startet med danske rødder.

Deres netværk af flyselskaber og hoteller er bredt, hvilket giver dig gode muligheder for at finde den bedste løsning. For sammenligningen er naturligvis kun noget værd, hvis den sker med udgangspunkt i mange tusinde løsninger.

Besøg Momondo for at tjekke priser på din rejse.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.