Skal du på slankerejse i år?

posted in: Livsstil, Motion, Tidens Tendenser | 0

hvad-er-webhostingDet er Januar, og for mange står denne måned på slankekure og masser af motion. Det er et nyt år, og i år skal blive det år, hvor du smider de overflødige kilo.

For mange er det sådan planen lyder for Januar måned, men i stedet for at gøre slankekuren og motionen til en sur pligt, hvorfor så ikke kombinere det med en god ferie?

Et nyt fænomen, som mange danskere har taget til sig, er såkaldte slankerejser – rejser, hvor du kombinere sund kost og motion med sjove minder og gode oplevelser. I Danmark findes der allerede mange steder, hvor sådanne slankeferier udbydes, f.eks. her på hotel sandvig, hvor du på en sund og naturlig måde, kan få hjælp til at tabe dig. Det går i al sin enkelthed ud på at hver dag igennem hele ferien får den rette kost og dyrker en masse aktiviteter med andre i naturen såsom lange vandre- og cykelturen samt daglig morgengymnastik. Hertil vil du også blive inspireret til en sundere livstil igennem foredrag og  seminarer.

Hvis man kigger til det store udland findes der også gode steder, hvor du kan kombinere din ferie med en sundere livsstil. De udenlandske rejsemål har som regel både trænere, diætister og superkokke til at lave slankemad. Tag for eksempelvis her i Californien: www.camplajolla.com eller her på Hawaii: www.sonkifitness.com – begge steder er dog en del dyrere end en tur til Bornholm, og måske også lidt i overkanten af hvad du kunne tænke dig. Brug istedet disse steder som en inspirationskilde til din sunde ferie og som et prej om, hvad vi måske kan forvente os i Danmark i de kommende år.

 

Har du selv være på slankeferie engang, og kunne du tænke dig, at dele dine oplevelser og erfaring med vores læsere, så skriv endelig via kommentarfeltet nedenfor.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.