At strikke kan blive din nye hobby takket været internettet

posted in: Livsstil, Tidens Tendenser | 0

strikkekursus

Kort efter årtusindeskiftet skrev de store aviser om at strik ville være den næste store mode. Men det er nok få som forventede at det ville blive så populært som det er blevet i dag. Det er især takket været hvor nemt og lige til det er blevet at få en ny hobby på nettet.

Hvis du blot skriver ordet strik på en af de store søgemaskiner, så kommer der en masse søgeresultater op med alt fra strikkekursus til gratis mønstre. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du kommer i gang med din nye strikkehobby med hjælp fra internettet.

 

Lær at strikke online ligesom alle de andre

 

Når du stiller spørgsmålet om hvorfor der er så mange som har interesse i at lære at strikke, så har svaret tidligere været ”strik er det nye yoga” samt ”strik er det nye sort”. Det er svaret muligvis stadigvæk, for den dag i dag er der mange som netop søger efter et strikkekursus for begyndere. Denne søgning er blandt de søgninger som er skudt i vejret henover det seneste årti.

I takt med at søgningerne er røget i vejret er der flere og flere som lægger tips og gode råd op på internettet, som kan hjælpe dig i gang med at strikke. Men du behøver faktisk ikke at gå til søgemaskinen.Tag f.eks. et kig på dette strikkekursus, som bør hjælpe dig i gang.

 

Vis resultaterne fra dit strikkekursus på de sociale medier

 

Udover søgemaskineresultaterne, så beviser de sociale medier at det er en populær hobby. På Instragram, som er den mest populære side hvor folk af alle aldre lægger billeder op hver dag, er der over syv millioner fotos med hashtagget #knitting som er det engelske udtryk. I danskernes tilfælde er der blevet uploadet tæt på 200.000 billeder med #strik.

Netop de sociale medier har været med til at motivere mange til at udvikle sin strikke hobby, da det både er et redskab til at udtrykke sin egen kreativitet samt et sted hvor der kan hentes inspiration samt ideer. Så man må sige at de to ting går hånd i hånd.

 

YouTube video strikkekursus og Pinterest mønstre

 

Udover Instagram, så har sociale medier som Pinterest samt YouTube også været med til at hjælpe flere i gang med hobbyen. På YouTube kan du finde over 70.000 eksempler på engelske videoer med et strikkekursus og på Pinterest kan du få endnu mere inspiration, hvis Instagram ikke er nok. Men ja, takket været internettet er det nemt at gå i krig med strik som hobby.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.