Sund, sundere, sexet – sex som en del af et sundt liv

posted in: Livsstil, Tidens Tendenser | 0

Sex er sjov og sex er rart, men sex er faktisk også sundt. Der sker mange ting med din krop under et samleje som gavner din krop, og derfor bør du se sex som en sund og naturlig del af et sundt liv. I denne artikel vil vi fremlægge blot nogle af de gode grunde til at dyrke sex, men hvis du vil læse en mere uddybende forklaring af hvad der sker i din krop før, under og efter et samleje, kan du følge linket her: http://www.fitliving.dk/sund-og-slank/sex/hvad-sker-der-i-kroppen-nar-du-har-sex/ .

6 Gode grunde til at dyrke sex

  1. Du forbrænder kalorier. Det er ikke for sjov at det kaldes for lagengymnastik, for du forbrænder i minuttet faktisk lige så mange kalorier ved at dyrke sex, som ved at gå en rask tur.
  2. Du toner din krop. Du bruger en lang række muskler under et samleje, og disse muskler gøres stærkere under sex.
  3. Du sænker dit stressniveau og bliver glad i stedet. Når du dyrker sex sænkes niveauet af stresshormonet kortisol i din krop, men til gengæld udløses der endorfiner i din hjerne, hvilket gør dig glad i stedet.
  4. Du sænker dit blodtryk. Regelmæssig sex kan være med til at styrke dit hjerte og dine øvrige muskler, da stoffet testosteron frigives i din krop (og ja, kvinder producerer også dette stof).
  5. Du sover bedre om natten. De mange afstressende stoffer hjælper dig til at sove bedre.
  6. Du forebygger forkølelse. Med sex producerer du antistoffer, hvilket kan være med til at forebygge sygdomme.

Sex er kun sundt, så længe du er beskyttet

Når alle de gode grunde er nævnt, er det dog også vigtigt at huske at ubeskyttet sex kan lede til sygdomme, hvilket betyder at sex kun er sundt, så længe du bruger kondom. Seksuelt overførte sygdomme kan både lede til uønsket graviditet, fertilitetsnedsættelse, forskellige former for kræft, barnløshed og mange andre ting. Der er derfor ingen grund til ikke at bruge kondom, og der findes et hav af sider på nettet hvor du kan købe billige kondomer eller billig glidecreme, hvor du nemt og billigt kan bestille ting fra.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.