Top 5 bedste trænings apps

posted in: Tidens Tendenser | 0

Top 5 bedste trænings apps

Vi har valgt at tage et kig på de absolut bedste trænings apps, du lige nu kan hente til din smartphone. Uanset om du først lige har kastet dig i ringen, eller om du har løftet håndvægte i mange år, er der uden tvivl en brugbar app til dig i vores top 5 liste.

JEFIT (iOS, Android)

(Appen kan anvendes på iOS og Android)

JEFIT er en helt formidabel trænings app til alle typer af brugere. Med JEFIT kan du vælge specifikke træningsprogrammer til din egen træning. Derudover byder appen også på en database fyldt med styrketræningsøvelser med instruktioner til, hvordan man udfører øvelserne, en progressions tracker, en træningslog samt mange andre funktioner.

Appens gratis udgave viser en masse reklamer, mens pro-versionen byder på flere features.

https://itunes.apple.com/us/app/jefit-workout-free-personal/id449810000?mt=8

(Appen er gratis)

1

 

Charity Miles (iOS, Android)

(Appen kan anvendes på iOS og Android)

Hvis du cykler, løber eller går ugentligt, kan du tjene penge til velgørenhed ved brug af Charity Miles. Sponsorerne, der har udviklet appen, har valgt at donere et par cents, for hver gang du fuldfører en kilometer.

Desuden har du mulighed for selv at bestemme, hvilken velgørenhedsorganisation du vil støtte. Allerede i dag anvender utallige af mennesker Charity Miles, og selvom der kun bliver sponsoreret et par enkelte cents pr. kilometer, bliver det tilsammen et stort beløb, der hver måned sendes til velgørenhedsorganisationer.

Download appen allerede i dag og støt din foretrukne velgørenhedsorganisation.

https://itunes.apple.com/us/app/charity-miles/id505253234?mt=8

(Appen er gratis)

 2

Cyclemeter

(Appen kan anvendes på iOS)

Hvis du elsker at motionere, bør du tage et kig på Cyclemeter!

Cyclemeter byder på tracking og et væld af informationer. Appen er blevet særligt populær grundet de nøjagtige informationer og data, heriblandt km/t, kort, grafer, kalender, opsummering for hver løbe/cykel/gåtur, intervaller og meget mere!

Det skal siges, at Cyclemeter også kan anvendes til andre sportsgrene end cykling, løb og gåture.

https://itunes.apple.com/us/app/cyclemeter-gps-cycling-running/id330595774?mt=8

(Appen er gratis)

3

 

FitStar

(Appen kan anvendes på iOS)

FitStar indeholder basale træningsprogrammer til alle og enhver. Ingen træningsudstyr er nødvendigt til træningsprogrammerne, og derfor kan du snildt udføre dem i hjemmet.

Når du starter med at bruge FitStar, bliver dit niveau af udholdenhed, intensitet og styrke testet. Herefter vil appen skræddersye et træningsprogram til dit helt eget niveau.

Hvis du ønsker flere funktioner og udfordringer, kan du vælge at købe dig til det. Hvis du køber dig til det, vil du blandt andet kunne vælge mellem styrketræningsprogrammer og vægttabsprogrammer.

https://itunes.apple.com/us/app/fitstar-personal-trainer-burn/id535640259?mt=8

(Appen er gratis)

4

Lose it!

(Appen kan anvendes på iOS, Android, Kindle, Internet og Nook)

Er du træt af at tælle kalorier? Lad Lose It! gøre arbejdet for dig!

Appen er designet til at tælle kalorier for al slags mad. Du vil altså have mulighed for at indtaste dine måltider ind i appen, hvorefter appen vil tælle kalorierne for dig – nemt og hurtigt! Appen byder også på en stærk gruppe af mennesker, som hjælper og støtter dig gennem dit vægttab.

Hvis du i forvejen anvender Nike+ FuelBand, Runkeeper, Jawbone UP eller MapMyFitness, er Lose It! komfortabel med disse enheder/apps.

https://itunes.apple.com/us/app/lose-it!-weight-loss-program/id297368629?mt=8

(Appen er gratis)

6

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *