Topfodbold fra første parket

posted in: Tidens Tendenser | 0

Er du vild med fodbold og vil gerne kombinere det med at hygge med vennerne? Det kan være der er Champions League i udlandet eller at I er vilde med Premier League. Når du tager til udlandet og ser fodbold er der stor chance for, at du får en kæmpe oplevelse ud af det, og hvorfor ikke dele det med vennerne.

Bo på lækkert hotel, se verdensklasse bold og hyg Jer i gaderne om aftenen. Det er scenariet, hvis du tager på én af de mange fodboldrejser. Derudover er der rig mulighed for at tjekke det land I vælger ud, og få nogle gode minder med i bagagen. Så husk kameraet!

Tag afsted en weekend med gutterne

Overvejer du at tage til udlandet sammen med gutterne for at se Premier League eller La Liga?  Når du vælger at tage på fodboldrejse er det vigtigt at finde ud af om I vil planlægge det hele selv, eller bestille en samlet ”pakke”, hvor det hele er planlagt for jer.

Det kan umiddelbart lyde dyrt, men mange steder er der gode tilbud at hente ind, og så er det rart for typen der ikke kan overskue at planlægge selv eller har tiden til det.

Udover en weekend med fodbold, så vil der også være rig mulighed for at opleve landet og slutte lørdagen med en tur i nattelivet.

Find billetterne online

Der er meget stor forskel på billetpriserne, alt efter hvilket land du rejser til. De store fodboldlande er de dyreste og det er bl.a. England, Spanien og Tyskland. Men selv om prisen kan være dyr, så er det også her du kan få de største oplevelser.

Når du skal finde billetter til Champions League, til La Liga eller samlede rejsepakker, er der mange udbydere og det er vigtigt at du vælger de bedste. Vi har her fremhævet et par af de bedre rejsearrangører:

Sportenrejser.dk

Sportenrejser har prisgaranti på deres rejser, og de matcher altid med andre udbydere. Her kan du altså spare en masse penge for at komme ned og se dit yndlingshold spille. De har også en unik mulighed, hvis du ikke kan finde den ønskede kamp – for så kan du ringe eller skrive til dem, og så laver de et godt tilbud til dig.

Fodboldtravel.dk

Fodboldtravel har en 100% siddegaranti som betyder, at op til 3 personer kan sidde sammen på station, ellers refunderere de prisen for den enkelte plads. De garanterer desuden, at jeres billetter  leveres til jeres hotel i god tid før kampen. Derudover kan du nemt sammensætte din rejse på deres hjemmeside, og vælge det hold du gerne vil se.

Ligegyldigt hvor du køber dine billetter henne, så er du 100% garanteret minder for livet, og en rejse du sent vil glemme – nyd den derfor med gutterne og brug en weekend på det I elsker allermest: fodbold!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.