Udvid din viden med er online kursus!

posted in: Livsstil | 0

kursus online

Der findes idag utallige online kurser, både gratis og betalte, så det er næsten en skam, hvis man ikke benytte sig af al den gratis viden og undervisning der er tilgængelig.

I denne artikel vil vi give dig en række kurser, som forhåbentlig vil udvide din viden og måske gøre dig klogere på områder du slet ikke vidste fandtes.

Lær at male

Har du nogenside overvejet at begynde at male? Måskehar du droppet ideen fordi du ikke vidste, hvordan du skulle komme igang eller måske var en fysisk kursus for dyrt.

Sådan behøver det dog slet ikke at være, for med et af de utallige onlinekurser i at male, kan du lære at male når du vil og hvor du vil. Tag eksempelvis et kig på YouTube, her finder du hele serier, der hjælper dig igang med at male og underviser dig i de forskellige teknikker. En simpel søgning på “malerkursus” giver dig også en masse gode bud på online malerkurser – ofte gratis!

Bliv en haj til SEO

Du ved sikker slet ikke hvad SEO er, men så kan vi fortælle dig, at det er den diciplin der skal til for at få en hjemmeside eller wbeshop til at ligge højt i Google. Vi du gerne sælge noget online er SEO derfor en rigtig vigtigt del, da det er via SEO at du vil blive fundet i søgeresultaterne. Der findes rigtig mange fysiske SEO kurser, men disse er ofte rigtig dyre og det kan være svært lige at finde tid de dage, hvor de foregår. Et godt og billigt alternativ kan derfor være en online SEO kursus, hvor undervisningen foregår via video. Et dansk SEO kursus som kan anbefales er det fra NemProgrammering.dk: SEO kursus på dansk.

Tag en tur på universitet!

Og nej, du behøver ikke møde fysisk op. Du kan bare gå ind på Coursera.org, hvor blandt andet Københavns universitet lægger kurser op. Har ud aldrig gået på universitete og er du nysgerrig på, hvad man lærer og hvordan det foregår, kan det være rigtig interresant og ikke mindst lærerigt at gå ind på coursera og se nogle af deres kurser online.

Bliv en rigtig guitar-hero

På YouTube finder du også et hav af gratis videoer om at lære at spille guitar. Vi kan anbefale Justins guitar, som er en kanal, hvor du først vælger dit niveau og derefter følger en videorække, som lærer dig at spille guitar fra bunden.

Dette var blot nogle få af de steder, som vi synes dy bør tage et kig på, hvis du gerne vil lære noget nyt og ikke har lyst til at betale mange tusinde kroner for et fysisk kursus!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *